My Template works best
on Mozilla Firefox and
Google Chrome, sorry :)
Back to Home
« »
I Miss You song

Malam 4 - Memperolehi pahala ia sebagaimana pahala orang-orang yang membaca kitab-kitab Taurat, Zabur, Injil dan Al-Quran.

Malam 5 - Allah kurniakan baginya pahala seumpama orang sembahyang di Masjidilharam, Masjid Madinah(Masjid Nabawi) dan Masjidil Aqsa.



alhamdulillah. i am VERY HAPPY. [aku bukan berlagak atau gah] tapi YA ALLAH, TERIMA KASIH.

[whoi, nama Allah xleh bawa main2 la ngok!]



kan dh kene ngok oleh ku :)



sembahyang tarawikh tak pernah terasa terlebih atau terkurang tenangnya :)
yang paling daku gembira adalah sembahyang maghrib satu keluarga.

whuish, seingat otak daku ni lah, rasanya, RASANYA, tak pernah kot sembahyang jemaah dengan mama,daddy,along,angah and izzat.

ok, mungkin pernah dengan atok,nenek masa kat kampung dulu. tpi itu pun time cuti sekolah, and mama,daddy xde.


tpi, honestly speaking, tak pernah sekali bersembahyang jemaah sebagai SATU FAMILY.



mmg dah lama ku menunggu saat2 yg begitu. i mean, always. but i was too scared to ask.
or should i say, too scared to be sad when they turned me down.

they did once. no, twice.
thats all this girl can take. but this girl never gives up la :)


hanya menunggu masa yang tepat je :)




i don't know why, but everytime i pray with them, i keep remembering last year.
hem..



haih
sudah2 la fasya. lupakan kenangan silam. tak ke menyeksa diri namanya tu -_-"


xpe, yang penting. dapat juga bersembahyang jemaah sebagai satu family.
sempat jugak. Terima kasih wahai Allah, kerana memanjangkan umur ku sehingga ku dapat melihat HARI INI :)

mcm dalam mimpi, ayah ku berada di hadapan, menjadi imam :)
tpi ia bukan mimpi lagi dah. ia benar sudah berlaku.


haih, kesian kau blog. tibe2 je menjadi tempat meluah perasaan aku.
eh jap, mmg dah lama pun kau berkecundang dalam bidang tu kan? -_-"


BANYAK SONGEH TUL BUDAK NI 0_0


jap jap, apa motif post ni sebenarnya?


dah la, disebabkan post ni hanya ala kadar, saya post video lama saya.


its not really an old video -_-"
ah! you talk too much fasya :)




enjoy :)


ps; i know, bulan puasa pun nak tayang orang nyanyi. ish ish -_-"

soalan saya senang je, tadi kamu sembahyang khusyuk x?
cukup lima waktu?
tadi buat 8 ke 20? :)

muhasabah la diri sendiri.

jangan tengok orang lain, diri sendiri pun tak terjaga :)


plus saje menggatal menengok balik video.
plus this video kinda shows reflects what i am feeling right.[banyak kau plus, minus mana plak? -_-']


i miss... i miss...


i really miss LAST YEAR. enough said.



assalamualaikum,
salam sayang
andy

[whoish, terus kuar nama mat saleh kau -_-"]

Labels: , ,

Post a Comment

Wednesday, August 26, 2009 1:35 AM
Posted by — Fasya Ibrahim.
FASYA IBRAHIM (facebook)
Profile Entries Dreams Old Entries Follow