My Template works best
on Mozilla Firefox and
Google Chrome, sorry :)
Back to Home
« »
idiotic

OMG
perasan je budak tu :D

mmg x sedar diri KOT :)
tolong la, cerminkan diri.
y wud i waste my precious time just for that type of person?
sedangkan byk lagi yg lebih ELOK and BAIK dari dia. haha

you know who you are.
saya ok je tanpa kamu menceroboh hidup saya la.
puh leaseeeeeee! haha gedik plak aku ni.
wtv, budak tu lagi GEDIK dari aku kot.

sayang? sacrifice? tolong ar. org mcm u ni, x lyk ckp psl syg! u x tau camne nk syg org, u sendiri x tau ape maksud syg tu. u buat sume org mcm kuli, sedang u fikir yg u ada aweks and gengs yang SYG sgt dgn u. like u the TOP stuff. pastu nk control macho, kutuk aku x psl2. eh bukak la mata tu, korek telinga tu. ramai org TGH KUTUK KO. ur like a TOY. senang dipermainkan!
so dun talk about bullshit in my face or behind my back.
yeah, i ave ears behind my bak la. KAMU tu yang BUTA.
nk award? x lyk la wei. da only award u deserve, its THE MOST WORST PERSON in the world. haha

mmg, mmg i jht skrg. so?
eleh, aku tau. time ko baca ni pon ko tgh kutuk aku.
so xyah la nk call aku and then marah2 plak.

oh mmg, betul ckp you farhah.
tapi buat apa i nk doa yang buruk and buat bende buruk kat dia.
haha PLAN u mmg bernas.
kene kan balik, tarik balik kesenangan yang i dh cipta utk dia.
but then again, dat means i wud be just like si DIA.
ewww i xnk jadi mcm DIA.
jijik seyh.. :D
jom jadi lebih BAIK dari dia la :)
oh wait, mmg kita baik, haha sebab DIA JAHAT :)
xyah la nk susah2 kan? :)

oh and btw,
klu ada kwn2 rapat aku yang terasa ke, or fikir i tgh ckp psl dia
tolong jgn perasan ok.
this is not about anybody who is really CLOSE to me.
its just some stupid person that PRASAN xleh bla nk jadi seorg yang angelic sent from heaven KUNUN nyer.

yang paling xleh bla, boleh plak dia kutuk fattah blakang dia.
oit, kwn KAU tu doe.
sengal.
haih, no matter how NERDIE you said he is, i wud rather date HIM than you :D haha
haih.. SENGAL :)

ps: tak terasa langsung i dengan apa yang u ckp.
mmg i x lawa, mmg i x pndi berckp, mmg i gemuk
mmg i xde ramai kwn, mmg i SINGLE. bodoh
apa yang KAU heran sangat hah?

notes; yang paling xleh bla, boleh dia tanya " sakit tak ati u dgn i? ok la tu, nnt u syg dgn i la"

ewww!!!
x sangka ada jugak manusia mcm tu.
oh jap, mmg ada. haha

"every time you're not here, the air is clearer to breathe"
sepoyo aku, at least aku ADA MARUAH DAN TAHU APA KEBURUKAN AKU
at least AKU SEDAR SAPE DIRI AKU
nobody is perfect la
ur worst than the good u think u are
i'm not saying i'm good,
but i noe my specials and weaknesses
so SHUT UP

Labels: ,

Post a Comment

Sunday, January 18, 2009 1:22 AM
Posted by — Fasya Ibrahim.
FASYA IBRAHIM (facebook)
Profile Entries Dreams Old Entries Follow